Дома За нас Центри Галерија За пациенти Контакт Мacedonian
Albanian
English

 Визбегово

 

-Подружница Визбегово - Дијализен центар ПЗУ ДИАМЕД МАКЕДОНИЈА

Ул. Јадранска магистрала бр.100 Тел. +38922656-910

Контакт лице -Администратор Елена Тасевска +38971233-141

E-mail : elena@diamedmakedonija.mk